قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

نرخ باروری هرسال کمتر از پارسال!

تعداد زاد و ولد در کشورمان به شدت در حال کاهش است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 28
کد خبر: ۲۳۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ متوسط طول عمر یا همان شاخص امید به زندگی از ۵۹ سال در اوایل انقلاب به ۷۴ سال رسیده که ۷۵ و نیم سال برای خانم‌ها و ۷۲ و نیم سال برای آقایان است.

 

برآورد‌های جمعیت امسال ما نشان می‌دهد حدود ۲۴ و شش دهم درصد جمعیت کشور زیر ۱۵ سال و ۲۲ درصد یعنی حدود ۱۸ میلیون و ۲۶۹ هزار نفر جمعیت جوانان ۱۵ تا ۲۹ سال و حدود ۴۷ درصد جمعیت کشور، میانسال ۳۰ تا ۶۴ ساله و ۶ و چهار دهم درصد جمعیت بالای ۶۵ سال است.


اکنون جمعیت سالمند بالای ۶۰ سال کشورمان با رقم ۸ میلیون و ۲۳۱ هزار نفر، حدود ۹ و ۹ دهم درصدجمعیت کشور است.

 

براساس آمارهای سازمان ثبت احوال، در سال ۱۳۹۳ در کشور تعداد یک میلیون و ۵۳۴ هزارو۳۶۲ نفر متولد شدند که از این تعداد ۷۸۸هزارو۶۶۸ نفر پسر و ۷۴۵هزار و ۶۹۴ نفر دختر بودند و یک میلیون و۱۷۸هزار و ۹۲۱ نفر در شهر و ۳۵۵هزار و ۴۴۱ نفر در روستا متولد شدند.

 

در سال ۹۴ نیز در کشور یک میلیون و ۵۷۰ هزارو ۲۱۹نفر متولد شدند که ۸۰۶هزارو۴۵۶ نفر پسر و۷۶۳هزارو ۷۶۳نفر دختر بودند. تعداد متولدان در شهر نیز یک میلیون و ۲۰۸هزار و ۱۴۲ نفر و تعداد متولدان در روستا نیز۳۶۲هزارو ۷۷ نفر بودند.

 

روند ولادت اما در سال ۹۵ کاهشی شد؛ به طوری که کل اسناد ثبت شده ولادت در کشور یک میلیون و ۵۲۸هزارو ۵۳ نفر بود . تعداد پسران و دختران متولد شده نیز به ترتیب۷۸۶هزارو۱۴۲ پسر و۷۴۱هزارو۹۱۱ دختر بودند. در شهر و روستا نیز تعداد متولدان به ترتیب یک میلیون و ۱۷۶هزارو۳۲ نفر و ۳۵۲هزارو۲۱ نفر بودند.

 

سال ۹۶ نیز نسبت به سال ۹۵ حدود ۴۰هزار سند ولادت کمتر به ثبت رسید؛ به طوری که جمعیت متولد شده در این سال به یک میلیون و ۴۸۷هزارو۹۱۳ نفر رسید که از این میان ۷۶۶هزارو۱۴۰نفر پسر و۷۲۱هزارو۷۷۳نفر دختر بودند.

 

در سال ۹۷ این آمارها با کاهش حدود ۱۲۱ هزارنفری مواجه شد و به عدد یک میلیون و ۳۶۶هزارو ۵۱۹نفر رسید که ۷۰۴هزار و ۶۷نفر آن پسر و۶۶۲هزارو ۴۵۲نفر آن دختر بودند.

 

برآورد‌های رسمی نشان می‌دهد تا افق سال ۱۴۳۰ کاهش شاخص رشد جمعیت ادامه خواهد داشت.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار